KONTROVERZNI ZASTUPNIK

LJUTITI PERNAR OPET NAPUSTIO TV STUDIO USRED EMISIJE: ‘Voditelj mi nije dao da kažem istinu o Stankoviću’

Nakon što je zastupnik Živog zida Ivan Pernar jučer nakon samo 15-ak minuta emisije demonstrativno napustio studio HTV-ove emisije Nedjeljom u 2, zato što mu se nije svidio način na koji Aleksandar Stanković vodi emisiju u koju je pozvan, danas je u studiju televizije Z1 napravio isto – i to na samom početku emisije ‘Zoom’ koju vodi Željko Matić. Demonstrativno je ustao kada mu voditelj nije dopustio da kritizira kolegu Stankovića.

PERNAROV SHOW NA HRT-u: Nakon samo 15 minuta naprasno napustio emisiju ‘Nedjeljom u 2’

PERNAR SE JAVIO NA FEJSU: ‘Masonu Hanžekoviću je dao da odgovara na pitanja bez prekida, a meni je to uskratio’

Čini se da je Pernar, koji se već dugo žali na medijsku blokadu, a već tjednima se ne skida s naslovnica domaćih news portala, odlučio da mu možda ipak ne treba toliki medijski prostor.

Jučer je bio ljutit na Stankovića, a danas se naljutio na voditelja Z1 televizije te napustio studio emisije u kojoj je jutros gostovao. Na Facebooku je objasnio kako je to učinio zato jer mu voditelj nije dopustio da kaže istinu o Stankoviću.

‘Imam samo dva uvjeta za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dopusti da govorim i da mi se ne sugerira što bih trebao govoriti, a što ne bih.

Ako ne želite čuti što imam za reći ili vam smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulirati, takvih ima bezbroj’, napisao je Pernar.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr