STIŽE SNAHA

NAVEČER SU SE UPOZNALI, A VEĆ SUTRADAN VJENČALI: Ljubavna priča Hrvata i Filipinke ostavit će vas bez riječi

Marijan Vrbančić iz Žibrinovca kod Križevaca jedan je od onih Hrvata koji je svoju ljubavnu sreću odlučio potražiti na Filipinima i pronašao ju je.

Svoju Grace upoznao je putem društvenih mreža prije godinu dana i dopisujući se shvatio kako je riječ o ženi njegovog života. A onda je prije otprilike mjesec dana sjeo u avion i otišao po svoju dragu.

“Kada smo došli, tu večer smo se upoznali, a sljedećeg dana bilo je vjenčanje. Znači, gotovo do prije samog vjenčanja nismo se uživo vidjeli, ali to nije bio problem”, ispričao je za ePodravinu Marijan Vrbančić koji ističe kako njegova draga nije poput žena u Hrvatskoj.

Ona, kaže Marijan, ne prigovara suprugu i ne očekuje sve na dlanu. “Inače su Filipinke puno pažljivije u ophođenju”, kaže dodajući kako je i filipinska kuhinja drugačija no da vjeruje da će njegova Grace brzo naučiti kuhati i hrvatska jela.

“Grace će se preseliti u Žibrinovec kroz dva mjeseca kada joj srede papire jer mora promijeniti prezime. I onda ćemo početi život”, uzbuđeno zaključuje.

Zbog njega je najviše sretna majka. Kaže kako će joj biti drago dobiti snahu u kuću.

Povratak na Net.hr