'TREBA DELAT'

LIJEČNICI SU GA UPOZORAVALI DA USPORI, NO NIJE IH SLUŠAO: Osim problema s glasnicama, Bandić je imao moždani, srčane probleme…

Zagrebački gradonačelnik imao je ozbiljnih problema sa zdravljem

U noći sa subote na nedjelju u 66. godini preminuo je dugogodišnji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a nije strano da je imao problema sa zdravljem puno težih od stanja njegovih glasnica zbog kojih su mnogi bili zabrinuti. Glasnice je nedavno operirao nakon čega mu se nije vratio glas te je zbog toga doista govorio dosta teško u posljednje vrijeme.

ŽIVOT I BURNA KARIJERA MILANA BANDIĆA: Od radnika u Ledu i općini pa sve do gradonačelnika u čak šest mandata

2003. godine pretrpio moždani udar

2003. godine Bandić je imao težak moždani udar, a prije tri godine mu je, zbog srčanih problema, ugrađen stent. Također, u lipnju prošle godine bio je hospitaliziran u KBC-u Zagreb nakon što mu je pozlilo, a u međuvremenu je imao plućnu emboliju te nekoliko kirurških zahvata.

Premda su mu mnogi liječnici savjetovali da mora usporiti sa svojim tempom života i biti oprezniji, Bandić nije slušao nikoga osim sebe te se trudio odavati dojam čovjeka u formi pozivajući novinare na ranojutarnje trčanje na igralištu pokraj svoje kuće, a mnogi su mu govorili da će na koncu sam sebe doći glave.

BANDIĆ RANO JUTROS DOŠAO U BOLNICU; Bio na kontroli zbog teturanja u Sesvetama: ‘Tako isto mi je bilo i kad sam imao moždani’

Povratak na Net.hr