USKORO SE VRAĆA U URED

LIJEČNICA ANDREJA PLENKOVIĆA OTKRILA ZAŠTO JE PREMIJER I DALJE U IZOLACIJI: ‘Kod takvih pacijenata oporavak može ići teže’

‘Premijer se sada oporavlja, on je afebrilan, prema tome, kao što možete vidjeti on radi od kuće’, kazala je premijerova liječnica

Premijer Andrej Plenković još uvijek se nalazi u izolaciji zbog koronavirusa, a ona mu je produljena zbog kašlja. Premijer unatoč tome radi od kuće te je vodio četiri sjednice Vlade, a njegova liječnica kaže da bi se idući tjedan mogao vratiti u ured, javlja Dnevnik.hr.

“Premijer se sada oporavlja, on je afebrilan, prema tome, kao što možete vidjeti on radi od kuće, javlja se, pojavljuje se na televiziji, u javnosti se pojavljuje iz svoga doma. Tretiramo ga kao svakog najnormalnijeg pacijenta koji boluje od COVID infekcije”, rekla je liječnica premijera Plenkovića, Gordana Štajminger.

Pod budnim okom Stožera

Objasnila je i zašto je u njegovom slučaju potrebna dulja izolacija.

“Gospodin Plenković, kao što javnost zna, boluje od alergija. Kod pacijenata koji boluju od alergija, za očekivati je da će oporavak ići teže. Kod njega teže i dulje. I zato mu je potrebna dulja izolacija – 15 dana, 20”, kazala je Štajmiger.

Navodi kako ga se tretira kao i druge pacijente, a premijer je pod budnim okom i profesorice Markotić te gospodina Capaka koji su članovi Stižera.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr