SLUČAJ AGROKOR

KUJUNDŽIĆ ODGOVORIO ROHATINSKOM: ‘Ja sam njega mogao nagovarati samo na kolonoskopiju’

Ranije ovog tjedna Željko Rohatinski prstom pokazao prema Tomislavu Karamarku i Milanu Kujundžiću rekavši da su ga nagovarali na političku aktivaciju i to na predsjedničkim izborima. Kujundžić je danas odgovorio na te navode.

Ministar zdravstva, Milan Kujundžić, danas se na N1 televiziji osvrnuo na ovotjednu izjavu bivšeg guvernera željka Rohatinskog koji je pred sabroskim istražnim povjerenstvom za Agrokor rekao da su on i bivši šef HDZ-a, Tomislav Karamarko, svojedobno nagovarali na kandidaturu za predsjedničke izbore.

‘Moram priznati da sam se slatko nasmijao na to, da je tako obrazovan čovjek ispalio to da sam ga nagovarao. Ja sam ga samo jednom u životu vidio’, kaže Kujundžić.

U HDZ-u NITKO NIŠTA NE ZNA O AKCIJI TODORIĆA, KARAMARKA I KUJUNDŽIĆA: ‘Nemam nikakvih saznanja, pitajte Rohatinskog’

Tvrdi kako u to doba nije zauzimao nikakvo mjesto u političkom životu Hrvatske, a da je taj Rohatinskog, taj jedan jedini put, sreo kod Ivice Todorića kod kojeg je odlazio u nekoliko navrata.’To je čovjek koji je puno puta pomogao bolnici Dubrava. I 2004. kad sam postao ravnatelj u Dubravi, radili smo kongres u Vukovaru uoči ove obljetnice, a gospodin Todorić je osigurao prijevoz, smještaj i hranu ljudima koji su tamo sudjelovali’, rekao je ministar zdravlja za N1.

‘Jedino na što sam mogao nagovarati gospodina Rohatinskog je da napravi kolonoskopiju ili gastroskopiju’, dodao je Kujundžić, inače specijalist gastroenterologije.

UZBUNA U OPORBI NAKON ISKAZA ROHATINSKOG: ‘Sada imamo dokaz, Todorić je postavljao ministre, dužnosnike i šefove HDZ-a’

Povratak na Net.hr