banner

OPARA DIJELI RADNA MJESTA

KRENULO MASOVNO ZAPOŠLJAVANJE U SPLITU: Pazite ovo, u jednom vrtiću traže evidentičara uplata roditelja

Nakon što je gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara odobrio zapošljavanje 43 osobe u gradskim dječjim vrtićima, u jednom od njih su našli potrebu zaposliti evidentičara uplata roditelja

Gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara prije dva je tjedna odobrio zapošljavanje 43 osobe u gradskim dječjim vrtićima. One će biti zaposlene dijelom na određeno, a dijelom na neodređeno vrijeme. Između ostaloga traže se odgojiteljice, spremačice, kuhari, domari, logopedi, zdravstveno osoblje, rehabilitatori, ali i – evidentičar uplata roditelja.

Osobu koja bi se bavila uplatama roditelja traži Dječji vrtić Marjan na puno radno vrijeme. Ravnateljica Ani Mrnjavac nije bila dostupna za razgovor s novinarima Indexa koje su u vrtiću zamolili da pošalju e-poruku s pitanjima, na koja dosad nisu dobili odgovor. Na internetskim stranicama tog vrtića već postoji poveći popis administrativnih radnih mjesta. Tu su tajnik, pravni administrator, voditelj računovodstva, likvidator plaća – blagajnik, knjigovođa, ekonom i evidentičar uplata roditelja.

Čak postoji ibroj telefona na koji bi se evidentičar trebao javiti, no neće, barem dok ne bude zaposlen. Dotad je dovoljno čitati opis njegovih poslova. Osoba na toj poziciji bavi se potvrdama o upisu djece, zahtjevima i rješenjima za ispis djece, zahtjevima za umanjenje cijene vrtića i evidencijama uplata cijene korištenja usluge vrtića.

Povratak na Net.hr