Kosor se porezala i rekla: Hitno mi treba rakijica!

Tijekom rasprave u Saboru Jadranka Kosor je krivo uhvatila papir i porezala se, nakon čega je odmah rekla da joj ‘hitno treba jedna rakijica’ te se uputila prema saborskoj kuhinji. Dežurni saborski šaljivdžije komentirali su kako joj je taj papir podmetnuo Karamarko.

Raspravu o energetici i uvođenju solarnih ćelija Jadranka Kosor napustila je samo nekoliko minuta nakon što je ušla u sabornicu. Naime, potpredsjednica Sabora je neoprezno uhvatila papir i porezala srednji prst.

”Hitno mi treba rakijica”, rekla je Kosor jureći prema saborskom kafiću. Kada su vidjeli da krvari pojedini članovi HDZ-a otišli su provjeriti kako je, a ona im se požalila da se dosta duboko zarezala te da je stvarno boli.

”Inače nisam nespretna i baš mi se ne događaju ovakve stvari. Dapače, vrlo sam vješta”, rekla je Kosor nakon što je očistila ranu.

Dežurni saborski zlobnici, pišu 24sata, komentirali su kako bi bilo najbolje da je na ranu stavila malo soli, a neki su se šalili kako joj je ‘opasni’ papir podmetnuo konkurent na unutarstranačkim izborima Tomislav Karamarko.

Povratak na Net.hr