Kosor naredila da joj svaka dva sata šalju vijesti o njoj!

Odlaskom Jadranke Kosor iz premijerskog ureda doznale su se neke zanimljive informacije o tome na koji je način funkcioniralo njezino malo ‘carstvo’. Tako su joj zaposlenici, navodno, svaka dva sata morali slati SMS poruke s vijestima o njoj, a na radnom mjestu nisu smjeli jesti niti ići na Facebook.

Bivša predsjednica Vlade Jadranka Kosor jedva je napustila Banske dvore nakon izgubljenih izbora s najlošijim rezultatom HDZ-a u povijesti, a još i danas obilazi Hrvatsku, rukuje se, fotografira… S obzirom na informacije koje su postale poznate nakon njezinog odlaska iz Banskih dvora, to toliko ne začuđuje.

Naime, Kosor je kao predsjednica Vlade, navodno, naredila zaposlenicima Ureda za odnose s javnošću da moraju pisati SMS vijesti i slati ih na njezin mobitel. Naime, Kosor je najkasnije svaka dva sata zahtijevala sažetak svih vijesti u hrvatskim medijima koje se na bilo koji način odnose na nju.

Svojim ‘carstvom’ Jadranka Kosor je vladala prilično strogo, pa zaposlenici njezinog ureda nisu smjeli koristiti društvene mreže poput Facebooka, a zabrane su, kako piše Večernji list, vladale i na hodnicima, pa tako ‘obični’ zaposlenici nisu smjeli zalaziti u prostor u kojem je bio smješten ured Jadranke Kosor.

Zaposlenici koji su imali puno posla, navodno, nisu smjeli ručak donositi na radno mjesto i tamo ga konzumirati dok rade. Kosor je očito što više dogovora članova Vlade odlučila zadržati tajnima, pa su tako iz sobe u kojoj se održavaju sjednice izbačene kamere, jer je postojala mogućnost da vanjske televizije preuzmu njihov signal.

Povratak na Net.hr