NA ČELU POBUNJENIKA

KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda

“Konzervativizam se budi. Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da eurofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj europskoj državi?”, napisala je Ruža Tomašić na Facebooku objaviviši i video napravljen u stilu uvodne špice ‘Ratova zvijezda’.

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke i zastupnica u Europskom parlamentu ujednio je kritizirala migrantsku politiku Europske unije, iskazavši bojazan od ukidanja suvereniteta zemljama-članicama.

STARA PJESMA ZA NOVU STRANKU Ruža Tomašić uz Ramonese – otvorila konzervu

Pobunjeničke snage u srcu Carstva…

“2016. Godina pobunjenika. Carske snage pripremaju nove preporuke, izvješća i rezolucije kojima žele dodatno smanjiti ovlasti država članica EU-a, dokinuti im suverenitet i pretvoriti ih u obične pokrajine u velikom Europskom carstvu. Migrantska kriza rasplamsala je sukob između dvije razine upravljanja pa države članice sve češće uzvraćaju udarac. Pobunjeničke snage grupiraju se i u samom središtu Carstva, Bruxellesu, spremne na odlučni boj za nacionalne države i decentralizaciju Europe. Među njima je i Hrvatica Ruža Tomašić…”, stoji u videu kojim, u istom stilu, poručuje da se “konzervativizam budi”.

KOSOR, HOLY, TOMAŠIĆ…: Kako bi naši političari riješili problem s migrantima

Povratak na Net.hr