'KOMUNIKACIJA ŠKORE JE NOVO NAJNIŽE': / Kekin ga je upravo optužila za širenje laži: 'Nije originalan, ali ima štetan stil!'

'Toplo se nadam da će građani u nedjelju izaći u ogromnom broju kako bi rekli ne lažima i kleveti, a da promjeni', rekla je Kekin

26.5.2021.
14:38
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednica Nove ljevice, Ivana Kekin, komentirajući za N1 informaciju da je kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević dobio policijsku policijsku pratnju, rekla je da su od PU zagrebačke dobili obavijest da se radi o preventivnim opservacijskim aktivnostima i da se ne radi o zaštiti Tomaševića kao osobe. "To je sve što znam. Nadam se da će na tome i ostati, da neka individualna zaštita Tomislavu Tomaševiću neće biti potrebna”, rekla je Kekin.

Kekin je rekla i da je štetna taktika Miroslava Škore i njegovih suradnika u drugom krugu izbora za gradonačelnika Zagreba. "Zadnjih 10 dana kampanja suprotnog tima se cijelo vrijeme svodi na apsolutno iznošenje laži. Iako to je neugodno za nas, čini se da prema rezultatima prvog kruga i anketama građani, na sreću, ne nasjedaju na te laži. Mi ćemo u nedjelju otresti sa sebe te laži i moći ćemo građane čisto pogledati u oči.

Stil koji nameću Miroslav Škoro i njegovi suradnici, a koji se sastoji isključivo od histerično ubrzanog, galopirajućeg nabacivanja neistina nije ništa neobično i originalno, ali je štetan. Cinično relativiziranje istine je opasno. Postavlja se laž kao jednakovrijedna istini. Pod celofanom prava na mišljenje i stav u javnost se uvodi laž kao legitimni alat u borbi za svoj interes. Zašto je to štetno? Stvorite jednu šumu laži iz koje je građani teško procijeniti što je istina, a što laž", rekla je Kekin.

'Novo najniže'

Kekin je istaknula da su organizacije civilnog društva i njihov rad standard u cijelom demokratskom svijetu, da se transparentno financiraju i strogo namjenski troše svoj novac.

"Sada se prostim lažima cijeli taj koncept stavlja pod pitanje. Komunikacijski standard koji koriste Miroslav Škoro i njegovi suradnici mogli pismo nazvati 'novo najniže'. Toplo se nadam da će građani u nedjelju izaći u ogromnom broju kako bi rekli ne lažima i kleveti, a da promjeni", rekla je Kekin.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali