Komunalni redari pronašli novu zlatnu koku!

Više čitatelja s Volovčice i iz Dugava požalilo nam se da vlasnici pasa u tim naseljima žive u strahu od komunalnih redara.

29.4.2012.
9:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebački komunalni redari očito su pronašli novu zlatnu koku za punjenje gradskog proračuna. Naime, riječ je o vlasnicima pasa, pa nam se tako više čitatelja s Volovčice i iz Dugava požalilo da se moraju okretati i paziti na svaki korak kako ne bi zaradili kaznu.

Naime, stanovnici tih naselja su nam prepričali da komunalni redari naplaćuju kazne vlasnicima pasa koji trče po livadi bez povodnika, pa čak i kad se igraju na livadi metar od gazde s drugim psom.

Vlasnici pasa tvrde da se radi o livadama na kojima nema dječjih igrališta i koje su već dugi niz godina tradicionalna mjesta na kojima se vlasnici pasa okupljaju, a psi igraju.

Vlasnici pasa strahuju tijekom izlazaka u šetnju

Tvrde da uredno čiste za svojim ljubimcima te da se radi o savjesnim i pristojnim vlasnicima. Unatoč svemu, žale nam se čitatelji, četiri komunalna redara napala su jednog umirovljenika s Volovčice koji je izveo psa na livadu iza svoje kuće u Kriškoj na kojoj se godinama druži sa svojim ljubimcima.

Zbog svega navedenog vlasnici pasa tvrde da strahuju od izlaska iz stanova i dvorišta zbog komunalnih redara, a dogovaraju i prikupljanje potpisa nezadovoljnih stanovnika kako bi se pojedine livade proglasile površinama za pse.

O svemu smo upitali i nadležni ured u Gradu Zagrebu, no, nažalost, do objave ovog članka nismo dobili njihov komentar.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali