I BIVŠA PREDSJEDNICA POMAŽE

KOLINDA SE UKLJUČILA U AKCIJU NA BANIJI: ‘Izgradit ćemo novi dom za obitelj sa šestero djece u Novom Selištu’

‘Hvala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli i pomažete obnovi i revitalizaciji Banovine’, objavila je predsjednica

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oglasila se na Facebooku povodom humanitarnih akcija u potresom pogođenim područjima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Iako se nije o tome oglašavala, mediji su nedavno Grabar Kitarović ulovili na području Petrinje gdje je volontirala.

Bivša predsjednica tek se danas oglasila povodom akcija na potresom pogođenim područjima.

“Solidarnost i snaga međusobnog pomaganja nakon razornog potresa u Petrinji i na Banovini pokazala je koliko ljudi velikog srca ima u domovini i svijetu, svih naših prijatelja koji su spremno priskočili u pomoć, a pomažu i dalje u obnovi cijelog kraja.

Tako su odmah nakon potresa započele humanitarne akcije u okviru hrvatskih udruga na području Švedske.  Zajedničkom suradnjom HD “Velebit” iz Göteborga, HKD “Jadran” i NK “Croatia” iz Malmea i HKŠD “Croatia” iz Helsinborga, te prijatelja u Hrvatskoj, izgradit ćemo novi dom za obitelj Radošević i njihovo šestero djece u Novom Selištu, kraj Petrinje.

Hvala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli i pomažete obnovi i revitalizaciji Banovine. “Mala” zemlja velikog srca”, objavila je bivša predsjednica.

Povratak na Net.hr