PORUKA GRAĐANIMA NA FEJSU

PREDSJEDNICA PREKINULA ŠUTNJU I PORUČILA: ‘Tim ljudima hrvatska država ne predstavlja ništa’

Dvije su godine prošle otkako je Kolinda Grabar-Kitarović izabrana za predsjednicu Republike Hrvatske. Ona se tim povodom oglasila na Facebooku.

‘Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same’, napisala je predsjednica na Facebooku.

SATIRIČARI POKOPALI KOLINDU: Predsjednica odradila posjet SAD-u koji nikada neće zaboraviti

‘Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije. O tome ću govoriti večeras na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića “Iza zavjese” u 21.15’, najavila je Grabar-Kitarović na svom Facebook profilu.

S HTV-a su jučer najavili da će predsjednica večeras govoriti i o svom tajnovitom posjetu Sjedinjenim Američkim Državama.

‘NEMA NIŠTA TAJNOVITO OKO OVOG POSJETA’: Predsjednica se konačno oglasila i rekla zašto je otišla u SAD

Podsjetimo, predsjednica je u SAD-u provela sedam dana, a detalje posjeta još uvijek nije iznijela u javnost, a nije htjela ni imenovati s kime se sve sastala.

Iako kaže da je posjet bio službene naravi, mnogi joj posjet SAD-u tijekom novogodišnjih blagdana zamjeraju pa je zbog toga zaradila i prijave Povjerenstvu za sukob interesa.

UGLEDNI ANALITIČAR: ‘To je ponižavanje Hrvatske! Slikala se ispred ograda, a pokušava to proglasiti državnim posjetom’

KOLINDA U EMISIJI ‘IZA ZAVJESE’: Gdje je bila i što je radila u Americi otkrit će – Dujmoviću!

Povratak na Net.hr