BITKA ZA ZAGREB

KOLARIĆ OTKRILA ŠTO STOJI IZA MOGUĆNOSTI DA SDP IZBRIŠE MILANOVIĆA: ‘Došlo je vrijeme da ja obranim njegovo pravo da bude član stranke’

Vijest da bi Zoran Milanović mogao biti izbrisan iz članstva SDP-a zato što nije plaćao članarinu zadnjih godinu dana izazvala je brojne reakcije na ljevici.

Zagrebački ogranak najjače oporbene stranke navodno je počeo iz evidencije brisati članove koji nisu platili članarinu, a za to navodno imaju jako dobar razlog.

SDP SE ODRIČE BIVŠEG PREDSJEDNIKA I PREMIJERA? Zoranu Milanoviću prijeti brisanje iz članstva stranke, a razlog je prilično nevjerojatan

Naime, protivnici aktualnog predsjednika stranke Davora Bernardića tvrde da se vrh zagrebačkog SDP-a na ovaj potez odlučio kako bi onemogućio brojnim članovima da sudjeluju na izborima u zagrebačkom SDP-u i tako utjecao na rezultat samih izbora.

“Pozivam sadašnje vodstvo zagrebačke organizacije da zaustavi ove selektivne procese izbacivanja, kako bi unutarstranački izbori koji su pred nama bili istinski demokratski, pravični i s jednakim šansama za sve. Članovima treba omogućiti pravo da biraju i budu dio promjene, a ne im oduzimati to pravo prije izbora”, napisala je na svom Facebooku Aleksandra Kolarić.

“Kada postanem predsjednica GO SDP-a Zagreb, osnaživanje članstva bit će jedan od glavnih zadataka mog tima”, tvrdi Kolarić uz šalu na kraju objave.

“Sve ima svoje vrijeme. Očito je došlo vrijeme da ja obranim pravo Zorana Milanovića da bude član SDP-a”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr