PROMETNI KAOS U ZAGREBU

KOLAPS TRAMVAJSKOG PROMETA: ‘Zakasnio sam na posao pola sata, bilo je puno ljutitih ljudi’

Zbog oštećenja vodova na raskrižju Savske ceste i Vodnikove ulice u Zagrebu te na Savskoj cesti kod Veslačke, došlo je do velikih zastoja u gradskom prometu.

Veliki broj linija preusmjeren je na alternativne pravce što je poremetilo red i prometovanje tramvajskih linija, piše N1.

‘Tramvaji voze potpuno poremećeno, skreću na druge linije bez prethodne najave. Danas će biti masovnog kašnjenja na posao, ovo stvarno nije u redu’, kazao je jedan stanovnik Zagreba.

‘Sigurno je na stotine ljudi ogorčeno, ja sam na posao danas zakasnio pola sata, a cijelim putem sam nailazio na ljutite ljude’, dodaje.

Iz ZET-a je javljeno kako je u međuvremenu kvar na električnim vodovima saniran, no promet još uvijek nije vraćen u normalu te je na dijelu linija prometovanje i dalje poremećeno.

“Nakon sanacije oštećenja žica gornjeg voda na raskrižju Savske ceste i Vodnikove ulice tramvajske linije 2, 9, 12 i 13 prometuju redovito”, objavili su iz ZET-a.

Oko 8 sati objavili su i kako je, nakon intervencije ekipa ZET-a, sanirano oštećenje žica gornjeg voda na Savskoj cesti kod Veslačke ulice, tako od 7.48 sati tramvajske linije 4, 5, 14 i 17 prometuju redovitim trasama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr