KAOS U ŽIVOM ZIDU

‘KOJI K… MISLIŠ DA SI TI!?’: Procurila snimka na kojoj Vladimira Palfi brutalno vrišti i vrijeđa Ivana Vilibora Sinčića

Kratka audiosnimka u posjedu redakcije Globusa razotkriva nevjerojatnu pozadinu zamršenih i, sudeći prema objavljenom zapisu, neljudskih odnosa u vrhu Živog zida.

Naime, na snimci se čuje kako Vladimira Palfi brutalno vrijeđa Ivana Vilibora Sinčića, oca svojeg sinčića Ksavera.

“Što stalno spominješ sukob?! Gdje, gdje je bio sukob? Slušam!!!”, vrišti ženski glas sa snimke. Na njega mirnim glasom, kako piše Globus, bez ikakvog pokušaja suprotstavljanja sugovornici, odgovara Sinčić: “…ma, znaš, za plakate…”.

RASPADA SE KOALICIJA ŽIVOG ZIDA? Lovrinović potvrdio da slaže vlastiti klub zastupnika: ‘To je sasvim logično’

“Što Luka neće?! Rekla sam ti da ću napraviti plakate, to je moja odluka. Koji k… misliš da si ti, ja sam malo dulje od tebe u stranci…”, nastavlja se njezina tirada.

Glasine su točne

Kako piše Globus, snimka je neprepričljivi dokaz da su glasine o tome kako su Sinčić, ali i mnogi članovi Živog zida, izloženi nekontroliranom vrijeđanju i ispadima bijesa Vladimire Palfi – točne.

BUNTOVNIK PERNAR PRIZNAO: ‘Godinama se švercam u ZET-u, a sad ću se voziti besplatno’

U nastavku teksta novinarka Globusa se pozabavila titulom Vladimire Palfi. Kako piše, iako se Palfi javno izdaje za diplomiranu inženjerku građevine, niti na osječkom niti zagrebačkom Građevinskom fakultetu nema saznanja da je Palfi diplomirala. Štoviše, da čak nije niti stigla dalje od prve godine. Na direktan upit poslan na Palfinu adresu nisu dobili nikakav odgovor.

U njezinu rodnom međimurskom mjestu Belica mještani nemaju lijepih riječi za Vladimiru Palfi. Opisuju je kao osobu koja je od malih nogu pokazivala znakove problematičnog ponašanja; tvrde da je bila sklona ispadima i prijetnjama, fantaziranju, preuveličavanju i životu iznad realnih mogućnosti, piše Globus.

VARGA POSLALA DRAMATIČNU PORUKU ŽIVOM ZIDU: ‘Linčujte me, odvedite na lomaču, zapalite i pjevajte dok gorim – ne bojim vas se!’

Povratak na Net.hr