KLOVIĆEVI DVORI ZA ADVENT PRIPREMILI 22 KONCERTA: / Zagrepčani će po prvi puta gledati slijetanje Djeda Božićnjaka

Kao poseban doživljaj kroz proširenu stvarnost najavljuje se nesvakidašnji dolazak Djeda Božićnjaka na plato Gradec, ukrašen s više od sto tisuća lampica

27.11.2018.
13:40
PIXSELL, Petar Glebov/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz izložbenu, filmsku, zabavnu i gastronomsku ponudu zagrebačka Galerija Klovićevi dvori pripremila je za ovogodišnji Advent čak 22 koncerta koji će se održavati tijekom prosinca.

Glazbeni program već u petak, 30. studenog otvara nastup grupe Positivo, a dan kasnije na platou Gradec nastupa Cubismo. Koncerti će se održavati svakog vikenda, a zasad iz Klovićevih dvora najavljuju Tram 11, Songkillerse, Gustafi, TBF, Ljetno kino, Dino DvornikTribute Band.

Posjetitelji Klovićevih dvora tijekom Adventa moći će razgledati dvije izložbe - već otvorenu retrospektivnu izložbu Nikole Reisera i retrospektivu Vladimira Becića, koja se otvara 6. prosinca.

Od 1. do 30. prosinca Galerija će uz redovno radno vrijeme biti otvorena petkom i subotom do 22 sata s promotivnom cijenom ulaznice od 50 posto popusta u terminu od 19 do 22 sata.

Božićni filmovi prikazivat će se u atriju u tzv. adventskom kinu, dok će se na samom ulazu u Klovićeve dvore već tradicionalno izlaže umjetnik Zdenko Bašić, ovaj put ilustracije s motivima Šenoinog "Zlatarovog zlata".

Novi projekt

U vrijeme Adventa, Galerija Klovićevi dvori će predstaviti i novi projekt, edukativno- zabavnu predstavu "Čudesno vodstvo Julija Klovića".

I ove se godine organizira natjecanje za najljepšu adventsku fotografiju s pogledom na Zagrebačku katedralu, ove sezone s tri nove adventske kulise na Platou Gradec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao poseban doživljaj kroz proširenu stvarnost najavljuje se nesvakidašnji dolazak Djeda Božićnjaka na plato Gradec, ukrašen s više od sto tisuća lampica.

Slijetanje Djeda Božićnjaka

"Uz pomoć mobilne aplikacije, posjetitelji će moći pratiti čarobnu atmosferu na platou Gradec, gdje će svakog dana imati priliku doživjeti nezaboravno iskustvo – slijetanje Djeda Božićnjaka u pratnji sobova s dalekog Sjevera. Svatko tko se nađe na platou Gradec u tom trenutku moći će zabilježiti svoju fotografiju ili video s Djedom Božićnjakom", stoji u najavi.

Iz gastro ponude ističu se istarska i slavonska jela, uz posebnu ponudu ruske kuhinje, čokoladni specijaliteti te izbor toplih i hladnih zimskih koktela.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali