KANDIDAT SDP-A

KLISOVIĆ O BANDIĆU: ‘Osobno ga nisam poznavao, no mogu reći da je on stvarno obilježio 20 godina Zagreba na svoj način’

Joško Klisović, SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika rekao je da ne želi polemizirati o Bandićevom političkom radu dok se njegova obitelj ne oprosti od njega

SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović u nedjelju je, izrazivši sućut obitelji gradonačelnika Milana Bandića, rekao da je Bandić obilježio 20 godina Zagreba na svoj način, a ne želi polemizirati o njegovom političkom radu dok ne prođe sprovod.

“Osobno ga nisam poznavao, no mogu reći da je on stvarno obilježio 20 godina Zagreba na jedan svoj način”, rekao je Klisović u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

POSLJEDNJI SATI MILANA BANDIĆA: ‘Bili smo na večeri, popili kavu, pričali…On se samo srušio sa stolice, pozlilo mu je…’

‘Neću komentirati njegov politički život’

Dodao je da se njegova obitelj, prijatelji i svi koji su ga voljeli imaju pravo dostojanstveno oprostiti od njega, te da neće polemizirati o njegovom političkom radu i ostavštini dok ne prođe sprovod. “Bit će vremena za to nakon toga i ja neću, dok se obitelj ne oprosti, komentirati politički život Milana Bandića”, kazao je Klisović.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić umro je nedjelju rano ujutro u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

PREMIJER PLENKOVIĆ IZRAZIO SUĆUT: ‘Bandića kao čovjeka i političara karakterizirala je neiscrpna radna energija i entuzijazam’

Povratak na Net.hr