A SVE ZBOG BANDIĆA

KLISOVIĆ BRZINSKI ODGOVORIO PLENKOVIĆU I NIJE MU OSTAO DUŽAN: ‘E to je zaista bizarno od Plenkovića’

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?, naveo je Klisović

SDP-ov kandidat u utrci za mjesto zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović, na Facebooku je odgovorio na opasku premijera Andreja Plenkovića kako mu je bizarno da Klisović govori da nije poznavao Milana Bandića, a kandidira se gradonačelnika Zagreba, što prema premijeru znači da uopće nije upoznat s temama grada.

Klisović ima svoje viđenje. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim’

‘Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države – što od njega očekuju građani!  Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?

‘Vrijeme je za novu eru Zagreba’

Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba‘, izjavio je Klisović.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr