Kićo Slabinac nema novca ni za neophodne lijekove

Poznati pjevač Kićo Slabinac još je jedan u nizu građana Lijepe naše koji se našao u problemima s otplatom kredita.

23.11.2011.
15:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izlaskom iz bolnice Kićo Slabinac je zbog teške financijske situacije zatražio moratorij na kredit jer ga ne može otplaćivati, a ima i velike troškove liječenja. U koliko je teškoj situaciji pokazuje i to da se zadužio čak i u ljekarni.

"Nasreću, vlasnica ljekarne mi je prijateljica pa mi je omogućila da lijekove platim kada budem mogao", kazao je Kićo za Večernji list.

Ide u Kanadu na turneju

Trenutačno mu je najveći problem što bi morao otići u slovenske toplice, a ni za to nema novca.

"Stranka HDSSB mi je početkom rujna ponudila da sudjelujem u njezinoj kampanji, koristili bi citat iz moje pjesme i moje ime, te bi taj novac pokrio dio dugova i omogućio mi liječenje u toplicama. No, u zadnji trenutak otkazala je suradnju, što mi je dodatno otežalo cijelu situaciju", objasnio je pjevač. Dodao je kako je zbog te stranke odbio neke druge ponude, a sada mora u Kanadu na dvotjednu turneju kako bi ostvario neki prihod i možda si omogućio liječenje.

"Evo, nakon 50 godina pjevačke karijere došao sam u situaciju da se borim za golu egzistenciju", ustvrdio je Kićo Slabinac koji je bio i saborski zastupnik HDZ-a (1997.-2001.), i trebao bi imati pravo na zastupničku mirovinu, ali ni ona vjerojatno nije dostatna za pokrivanje troškova liječenja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali