Kažnjen i Vlahov, smanjili mu plaću za 30 posto

Vodstvo HRT-a kaznilo je 30-postotnim smanjenjem plaće voditelja Petra Vlahova i urednika emisije Kontakt Veljka Jančića, jer su lažirali emisiju uživo prošle srijede. Vlahov se na odluku v.d. ravnateljice HTV-a Mirjane Rakić žalio ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu.

Podsjetimo, Vlahov je emisiju Kontakt snimio dva dana prije nego što je imitirana, jer, kako se pravdao, u vrijeme kada je trebala biti emitirana nije mogao dobiti slobodan studio. Vlahov u spornoj emisiji nije gledateljima kazao da emisija ne ide uživo, već je lažirao telefonske upite gledatelja.

Zbog tog proposta kažnjen je rezanjem plaće za 30 posto, potvrdila je glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc. Osim Vlahova, smanjenjem plaće kažnjen je i urednik emisije Veljko Jančić.

Žalio se Radmanu

Prema neslužbenim informacijama, Vlahov do daljnjega neće voditi Kontakt.

Na odluku v.d. ravnateljice HTV-a Mirjane Rakić Vlahov se žalio ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu, koji je slučaj prepustio Povjerenstvu koje će se o kazni očitovati u ponedjeljak.

Podsjetimo, rezanjem plaća prije nekoliko dana kažnjeni su i Aleksandar Stanković te Ivan Jabuka jer su u emisiji Nedjeljom u dva ugostili lažnog doktora ekonomije Darka Mihajlovića.

Povratak na Net.hr