KARAMARKOVI PLANOVI Vjencanje pa ulazak u Banske dvore

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko priprema se za ulogu buduceg hrvatskog premijera. S ekonomskim programom Ifo instituta HDZ ce pokusati osvojiti izbore, ali prije ulaska u sluzbenu kampanju predsjednik HDZ-a odlucio je posloziti i neke stvari u svom privatnom zivotu.

U Zagrebu je upravo odrzana poslovna konferencija “Hrvatska i EU – Razvojna politika 2015.-2020.” na kojoj se prvi put pojavio i predsjednik Ifo instituta iz Munchena koji za HDZ priprema nacrt gospodarskog programa, ciji je osnovni cilj izvuci Hrvatsku iz teske gospodarske i socijalne krize. Ta bi konferencija trebala oznaciti i svojevrsni zaokret u retorici HDZ-a jer ce sav fokus u izbornoj godini biti usmjeren iskljucivo na gospodarstvo

Na ljeto vjencanje

Kako tvrde dobro upuceni izvori, Tomislav Karamarko je odlucio ozakoniti svoju vezu s Anom Saric, vlasnicom marketinske agencije i frizerskog salona, koja je takoder bila prisutna na konferenciji odrzanoj u Westinu.

Vjencanje bi se trebalo odrzati ovog ljeta, pise Nacional.

“Tomislav i Ana planiraju veliko vjencanje na koje ce biti pozvani brojni uzvanici”, kaze izvor blizak paru.

Tajna veza i tajni razvod

O svom poslovnom, ali i privatnom zivotu Ana Saric, za razliku od Karamarka, vrlo rado govori i za medije, a cesto objavljuje i razne fotografije na svom privatnom Facebook profilu, kao i na Facebook stranici svoje agencije i salona.

Karamarko je vezu sa Saric zapoceo jos dok je on bio u braku s bivsom suprugom Enisom Muftic Karamarko, s kojom ima dvoje djece, najvjerojatnije jos 2007. dok je Karamarko bio sef SOA-e. Od supruge se razveo 2011., dok je jos bio ministar unutarnjih poslova u vladi Jadranke Kosor, ali o tome nitko u Vladi nije nista znao. Vijest da se razveo, Karamarko je medijima potvrdio tek godinu dana poslije, u svibnju 2012., neposredno prije svog izbora za predsjednika HDZ-a.

Povratak na Net.hr