"To je naš pravi problem"

KARAMARKA JE STRAH: “Zabrinut sam zbog toga što ćemo zateći nakon njih”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u ponedjeljak navečer ustvrdio je kako ga ne zabrinjava to što su premijer na odlasku i njegov ministar unutarnjih poslova neozbiljni već ga , kaže, zabrinjava što će zateći nakon njih.

“Ne zabrinjava me previše to što su na kraju mandata premijer na odlasku i njegov ministar unutarnjih poslova vrlo neozbiljni i što na ozbiljne probleme pokušavaju odgovarati vicevima. Zabrinut sam zbog toga što ćemo zateći nakon njih jer oni su bili neozbiljni protekle četiri godine. To je naš pravi problem”, objavio je Karamarko u ponedjeljak navečer na svom Facebook profilu.

KARAMARKO: Deficit nam je ogroman, moramo to hitno smanjiti

“Pamtit ćemo ih po neučinkovitosti”

“Njihovu sklonost da od svega naprave zafrkanciju morat ćemo plaćati svi mi. Na kraju ćemo ih pamtiti samo po njihovoj neučinkovitosti i problemima koje će nam ostaviti kao posljedicu takvog ponašanja”, ocijenio je Karamarko u svom statusu pod nazivom “Zabrinut sam što ćemo zateći”.

KAKO ĆE NEGIRATI OVAJ PORAZ? Karamarko očekuje novi Milanovićev vic

Karamarko je objavio i kako je zabrinut zbog “sve veće neizvjesnosti vezane uz razvoj izbjegličke krize”.

“To je posljedica nekooperativnosti ove Vlade i nesposobnosti premijera i njegovih suradnika da surađuju i dogovaraju se s kolegama iz EU. Sad se nalazimo pred situacijom da ćemo i mi možda morati, slijedom domino efekta zatvarati svoje granice. Nažalost, nismo se uopće pripremili za tako nešto, a granica nam je izuzetno dugačka”, napisao je Karamarko.

Povratak na Net.hr