PRAZNE POLICE

KAO DA SE SPREMA APOKALIPSA: Trgovine u Hrvatskoj opet opustošene, ogromni redovi na blagajnama; Ništa bolje nije ni u Danskoj…

Činilo se da je histerija prestala, no sada kada se broj zaraženih u Hrvatskoj povećava, građani su ponovno krenuli u pohod na trgovine

Nakon što se doznalo da je u Hrvatsku došao koronavirus i da je zaražen mladić iz Zagreba, građani su se uspaničili i poharali dućane i ljekarne. S polica su nestala dezinfekcijska sredstva poput gelova i maramica, ali i velike količine prehrambenih proizvoda poput riže, brašna, voća i povrća. Činilo se da je histerija prestala, no sada kada se broj zaraženih u Hrvatskoj povećava, građani su ponovno krenuli u pohod na trgovine.

Kako javlja N1, police na kojima stoji brašno, tjestenina, riža, toaletni papir, voće i povrće sada su prazne, a redovi su ogromni. Fotografije praznih polica dobio je i Net.hr pa se tako vidi da je u jednom Kauflandu u Zagrebu na policama pustoš. Osim što manjka određenih proizvoda, manjka i kolica jer su očito sva zauzeta.

HRVATI POHARALI DUĆANE: Nestale vlažne maramice i antibakterijski gelovi; Jedna trgovina ukinula online narudžbe

Ovako trenutačno izgledaju police u jednom Kauflandu u ZagrebuFoto: Privatna arhiva
U istom Kauflandu u jednom trenutku više nije bilo ni slobodnih kolica za kupnju Foto: Privatna arhiva

Slično je i u Danskoj

Bolja situacija nije ni u Danskoj odakle smo isto tako dobili fotografije iz trgovine na kojoj se vidi da su građani navalili na zamrznute proizvode. Ostaje tek vidjeti hoće li ova panika potrajati i hoće li ostali moći normalno obaviti kupnju namirnica.

Opustošeni hladnjak u trgovini u DanskojFoto: Privatna arhiva
Prazne police u DanskojFoto: Privatna arhiva

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

BOJE LI SE HRVATI KORONAVIRUSA? Navodno vas nije strah zaraze, ali prazne police u trgovinama pokazuju suprotno…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr