UTJEŠNA 'NAGRADA'

KAMO ĆE NESUĐENI MINISTAR? Hasanbegović cilja na čelno mjesto važnog saborskog odbora

Nakon što je ostao bez mjesta ministra kulture, HDZ-ov idol domaće desnice Zlatko Hasanbegović bit će ‘običan’ zastupnik u Hrvatskom saboru.

No, Index.hr piše kako se u saborskim kuloarima čuje da Hasanbegović cilja na mjesto predsjednika saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije. Uz njega se, kao kandidati za čelno mjesto u tom odboru, spominju i Andrija Mikulić (HDZ) i Darinko Kosor (HSLS), s tim da je Mikulić već izabran za člana tog odbora.

‘NEKA PROSVJEDUJU, ALI IZBOR MINISTARA JE MOJA STVAR’: Plenković ponovio da nema problema s Hasanbegovićem

HDZ sutra ‘popunjava’ odbore

Predsjedništvo HDZ-a trebalo bi sutra poslijepodne raspravljati o popunjavanju mjesta u saborskim odborima isražnjenima nakon odlaska onih HDZ-ovih zastupnika koji su prošloga tjedna postali članovi Vlade.

Primjerice, čelno mjesto u Odboru za medije ispražnjeno je odlaskom Gorana Marića u Vladu. Index.hr piše da ne treba zanemariti i mogućnost da predsjednik odbora za medije postane još jedan nesuđeni ministar kulture iz HDZ-ove kvote, Andro Krstulović Opara.

U međuvremenu, dok se ne izabere novi predsjendik Odbora za medije, isti će voditi njegov potpredsjednik SDP-ovac Nenad Stazić.

LUDILO NA FACEBOOKU: Zbog Hasanbegovića desničari zasuli HDZ i Plenkovića uvredama i govorom mržnje

Povratak na Net.hr