Kalmeta će podnijeti kaznenu prijavu?

‘Cijeli vikend slušam da se moje ime provlači, a tko je ustvari moje ime spomenuo? Jedan sindikalac koji ovdje dolazi u predizbornoj kampanji da me blati, blati me već godinama, ne znam iz kojeg razloga’, poručio je Kalmeta.

Nakon što je USKOK upao u prostorije HAC-a te ‘pročešljao’ dokumentaciju koja ukazuje na izvlačenje novca i sklapanje fiktivnih ugovora u razdoblju od 2006. do 2011. godine, bivši ministar Božidar Kalmeta ujutro se suočio s upitima novinara koji su ga dočekali ispred zgrade gradskog Poglavarstva.

”Razumijem vaš posao i vaš interes. Ali ne znam što bih vam rekao. Cijeli vikend slušam da se moje me provlači, a tko je ustvari moje ime spomenuo? Jedan sindikalac koji ovdje dolazi u predizbornoj kampanji da me blati, blati me već godinama, ne znam iz kojeg razloga. Šta se tiče ovog konkretnog slučaja, ima država svoje institucije u koje duboko vjerujem, neka institucije, što se kaže, rade svoj posao. Što se mene tiče, ja o tome nemam saznanja, niti znam što bih vam rekao”, odgovorio je Kalmeta.

Na novinarski upit je li pozvan na obavijesni razgovor, odgovorio je da nije te da nema saznanja o tome je li USKOK bio u Gradskoj upravi. Poručio je da razmišlja o kaznenoj prijavi protiv sindikalista Stanića, piše antenazadar.hr.

”Bili su izbori, pa sad, u izborima podnositi prijavu takve vrste nije popularno, ali evo unatoč tim napadima, te sam izbore, kao što znate, pobijedio, a nastavi li se to tako s njegove strane, doista ću razmisliti o tome”, zaključio je Kalmeta.

Povratak na Net.hr