Play ponuda

KAKO JE MILANOVIĆ POSTAO IDOL DESNIČARA? / 'On je kralj, naš novi Orban, King Kong koji je rasturio ljevičarski ptičji rezervat'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Desničarski mediji slave Zorana Milanovića i zovu ga kraljem i našim novim Orbanom

11.10.2020.
10:15
Marko Dimic/PIXSELL
Play ponuda

Dojučerašnji "veleizdajnik" koji je "štitio udbaše", preko noći je postao "naš novi Orban", "Zoki kralj", "državnik kakvog je Hrvatska čekala", piše danas Jutarnji list. Hrvatski predsjednik Zoran Milanović prije samo sedam mjeseci svečano je prisegnuo za petog hrvatskog predsjednika na dužnost na koju je došao uglavnom glasovima lijevo liberalnih birača. Danas je novopečena zvijezda desničarskih medija i desnih Facebook komentatora, donosi dnevnik.

Od izbijanja afere Janaf zahvaljujući gotovo svakodnevnim obračunima s političarima s centra ili ljevice, s profesorom političke filozofije Žarkom Puhovskim, napadima na GONG, B.a.b.e nevladine udruge koje desnica doživljava kao ljevičarske, na kritičke medije i novinare, Milanović se probio na naslovnicu opskurnog ultradesničarskog Hrvatskog tjednika i desnog tabloida 7 dnevno. Hrvatski tjednik njegove je fotografiju ukrasio naslovom "King Kong koji je rasturio ljevičarski ptičji rezervat", a tjednik 7 Dnevno na naslovnoj ga stranici naziva "Našim predsjednikom".

Image
PUHOVSKI UZVRATIO MILANOVIĆU, I UOPĆE NIJE BIO UGODAN: /

'Nismo u istoj ligi, on nije neka naročita intelektualna kategorija...'

Image
PUHOVSKI UZVRATIO MILANOVIĆU, I UOPĆE NIJE BIO UGODAN: /

'Nismo u istoj ligi, on nije neka naročita intelektualna kategorija...'

Hoće li ga ugostiti Bujanec?

Velimir Bujanec koji rađanje nove neočekivane desničarske zvijezde prati iz samoizolacije u kojoj je zbog korone, ne može se obraniti od zahtijeva vjernih gledatelja "Bujice" da u toj emisiji ugosti Milanovića.

Na svom je Facebooku nedavno objavio da je "doslovce zatrpan upitima hoće li zvati Zorana Milanovića u Bujicu". Bujanec ih poziva na razum i prijekorno poručuje da su prebrzo Milanoviću "skočili u krilo"... Ipak će, poručuje, slijediti volju gledatelja: "Milanovića možemo zvati u Bujicu samo ako tako odluče gledatelji", piše Bujanec na svom Facebooku, donosi Jutarnji list.

Play ponuda
Play ponuda