I mjesni izbori su važni

KAKO ĆE NEGIRATI OVAJ PORAZ? Karamarko očekuje novi Milanovićev vic

Osim što je novinarima komentirao dogovore o sastavu vlade, Tomislav Karamarko se osvrnuo i na mjesne izbore održane na Rabu. Naime, na tim je izborima HDZ odnio premoćnu pobjedu, pa je to bila još jedna prigoda da se naruga SDP-u i njegovom šefu Zoranu Milanoviću.

Tomislav Karamarko je na svom Facebook profilu u ponedjeljak ujutro komentirao izbore za vijeća mjesnih odbora na Rabu, gdje je pobijedila koalicija HDZ-a i Rapskog pučkog sabora.

Nazvao je to još jednim porazom SDP-a i Milanovića.

“HDZ-u i koalicijskom partneru RPS-u pripalo je više od dvije trećine glasova. Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz”, napisao je Karamarko.

Sarkastični gubitnici

Šef HDZ-a je novinarima komentirao Facebook post Ranka Ostojića koji je napisao da dolazi vrijeme u kojem ćemo morati jako paziti što i kome govorite. “Jedva čekam da novi ministar Niko Zbunjoja i njegov zamjenik Vaso Prepisnik to pretoče u zakon o dozvoli razgovora….Bit cemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije”, napisao je Ostojić na Facebooku.

“To su duhoviti ljudi, gubitnici koji odlaze pa su sarkastični. Neozbiljni su bili cijelo vrijeme, pa je zato država u ovakvom stanju”, komentirao je Ostojićev post Karamarko.

MILANOVIĆ: Zastupnike Mosta su plašili novim izborima, dovedeni su pred zid

Povratak na Net.hr