Nevjerojatan gaf: Turisti iz Londona mogli bi u Osijeku tražiti - more!?

4.4.2014.
10:37

Naime, na službenoj internetskoj stranici londonske zračne luke Stansted, s kojom je uspostavljena ova linija, kada se nakon opcija "Flight info" (informacije o letu) i "Destinations and airlines" (odredišta i zračne linije) klikne na Osijek, otvara se fotografija lijepog gradića sa starom gradskom jezgrom i ponegdje visokim zgradama, ali – koji nije Osijek!

Umjesto Osijeka na fotografiji Zadar

Oko njega lijepo se vidi more, a u daljini brda. No, to nije Osijek, već Zadar! Riječ je ili o velikoj pogrešci nadležnih u londonskoj zračnoj luci ili onih zaduženih za održavanje internetske stranice.

''Zadar, kažete? Nisam vidio tu fotografiju. Pogreška je sigurno nenamjerna, a to se vjerojatno dogodilo jer tvrtka Ryanair i ta zračna luka imaju i liniju sa Zadrom, pa su pomiješali fotografije. Žao nam je što se to dogodilo jer ne želimo da itko od dolaznih putnika, osobito stranaca, bude dezinformiran. Reagirat ćemo, a naglašavam kako će upravo ova nova međunarodna linija značajno pridonijeti boljoj informiranosti o Osijeku, njegovim karakteristikama i izgledu”, rekao je za Glas Slavonije Domagoj Marinić, direktor ZL Osijek.

Srećom ostale informacije o Osijeku – njegov smještaj, vremenska zona, valuta, karta kako do njega doći, vremenska prognoza za idućih tjedan dana, kratak opis su točne.

http://www.glas-slavonije.hr/231254/3/Pogresna-fotografija-Putnici-iz-Londona-mogli-bi-u-Osijeku-traziti---more

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali