RIPORTAL

JUTROS U RIJECI GORIO AUTOMOBIL: Vozač bez aparata za gašenje požara, a svjedoci su primijetili jedan detalj

Vozač nije u vozilu imao vatrogasni aparat i nije mu ga dao nitko iz zaustavljenih vozila te ga očito nije mogao dobiti iz obližnje benzinske postaje

Zvonimirova ulica u Rijeci jutros je bila puna dima jer je došlo do samozapaljenja motora na osobnom automobilu. Prema pisanju Riportala, sve se odigralo u nekoliko minuta. Vozač je, nakon što je primijetio dim iz motora svog vozila, stao kod zgrade Novog lista. Međutim, ubrzo nakon toga vatra se rasplamsala i jednostavno ju je bilo nemoguće obuzdati pa su na mjesto događaja brzo došli vatrogasci iz JVP Rijeka.

Vozač nije u vozilu imao vatrogasni aparat i nije mu ga dao nitko iz zaustavljenih vozila te ga očito nije mogao dobiti iz obližnje benzinske postaje. Kako piše Riportal, njegova suputnica bila je jako nervozna i vikala je na vozača, a razlog za to krije se vjerojatno u tome što nije imao aparat kojim bi mogao ugasiti vatru.

To su primijetili i promatrači događaja, ali i komentatori objave na Facebook stranici “Problemi u prometu Rijeka i okolica” čiji su članovi također izvijestili o događaju.

DRAMA U TUNELU BRISTOVAC NA A1; Zapalio se auto, cijeli je izgorio u svega pet minuta: ‘Iz tunela je izlazio dim, bilo je jezivo’

Povratak na Net.hr