Josipović: Ovo je pobjeda svjetla nad tamom

Nakon objave rezultata DIP-a u Josipovićevom stožeru zavladala je euforija. Obratio se i čovjek večeri te rekao da u drugom krugu neće mijenjati strategiju ‘jer je pobjednička’.

”Pravda je pobijedila, pobijedili smo zajedno”, obratio se Ivo Josipović okupljenima u stožeru nakon što je Državno izborno povjerenstvo objavilo privremene rezultate predsjedničkih izbora koji su pokazali da je u velikoj prednosti nad Milanom Bandićem, s kojim će se boriti u drugom krugu.

Okupljeni su odgovorili glasnim skandiranjem i pljeskom, te su čak i prije Josipovićevog govora prekinuli prijenos govora Bandića iz suparničkog stožera.

”Na pola smo puta i zato pozivam građane da 10. siječnja glasaju za bolju Hrvatsku, da izaberu svjetlo, a ne tamu. Zahvaljujem biračima, protukandidatima i svima koji su glasali za mene”, poručio je Josipović.

Na pitanje koju strategiju će primijeniti u drugom krugu, SDP-ov kandidat rekao je da strategiju neće mijenjati, ”jer je pobjednička”.

”Učinit ću sve da dobijem što više glasova u drugom krugu i da građani odaberu pravdu, a ne nepravdu”, rekao je Josipović, na što su njegovi kolege i prijatelji odgovorili glasnim pljeskom uz skandiranje ”Pobjeda, pobjeda…”

Josipović nije želio komentirati uvredljive izjave Milana Bandića.

Prethodni članak:

arti-200912270429006

Povratak na Net.hr