'JOŠ NE VIDIMO PRETPOSTAVKE': / Pupovac tvrdi da SDSS ne sudjeluje u razgovorima o preslagivanju

9.6.2016.
14:47
PIXSELL, Patrik Macek

"Morali bismo znati nešto o tome o čemu vi govorite da bismo mogli odgovoriti u čemu ćemo sudjelovati. Mi čujemo da se o tome govori, mi čujemo da postoji inicijativa u tom smislu, ali mi sudjelovanja u tome nemamo i ne vidimo još pretpostavki za tu vrstu sudjelovanja", rekao je Pupovac novinarima u Saboru.

ČAČIĆ RAZOTKRIO KOLEGE IZ SABORA: 'Svi razgovaraju sa svima, laže tko vam drukčije kaže'

Ponovio je kako smatra da je za zemlju najbolje da se velike stranke dogovore o raspisivanju prijevremenih izbora. "Ali, ukoliko one odlučuju drugačije, onda moraju iznijeti argumente koji mogu izdržati provjeru i koji mogu dokazati da je to održivo rješenje", kazao je Pupovac.

"Mene nitko nije kontaktirao"

I zastupnik talijanske manjine Furio Radin smatra da preslagivanje trenutno nije opcija. "Mene nitko nije kontaktirao. Svašta se priča po Saboru, ali ovo sam čuo od vas. Što se mene osobno tiče, ja sam dao svoju izjavu - što prije izbori, to bolje", kazao je Radin.

PRGOMET PROMIJENIO MIŠLJENJE, PODRŽAT ĆE NOVU VLADU?: Postavio je dva uvjeta pred HDZ

Upitan može li se zamisliti u Vladi s HSP AS-om odgovorio je: "Ja si ne mogu zamišljati ništa u ovom trenutku, osim da budem ponovno kandidat na izborima u sedmom ili devetom mjesecu".

Irena Petrijevčanin Vuksanović (Hrid) nije, pak, znala odgovoriti hoće li njezina stranka sudjelovati u preslagivanju. "U ponedjeljak ćemo imati sjednicu Predsjedništva i nakon toga ćemo dati izjavu", rekla je Petrijevčanin Vuksanović.

Sve o krizi vlade pročitajte ovdje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali