Play ponuda

JOŠ JEDAN SLAVONAC JEDVA IZBJEGAO SMRT OD UBODA STRŠLJENA: / 'Puzao sam kroz gustiš, svaka sekunda mi je bila kao vječnost...'

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Damir Špehar

Vlado Komljenović iz Novske našao se usred šume kada ga je ubo stršljen.

13.9.2016.
15:45
PIXSELL/Ilustracija, Damir Špehar
Play ponuda

Priče o stršljanovima čiji ubodi posljednjih dana imaju teške posljedice za život i zdravlje ljudi učestalile su se nakon smrti policajca sa zadarskog područja.

Image
POLICAJCA IZ ZADRA UBO STRŠLJEN: /

Preminuo od snažne alergijske reakcije pred očima svojeg prijatelja

Image
POLICAJCA IZ ZADRA UBO STRŠLJEN: /

Preminuo od snažne alergijske reakcije pred očima svojeg prijatelja

Umalo tragičan slučaj uboda zabilježen je posljednjih dana i u Novskoj gdje je ubod umalo života stajao Vladu Komljenovića, piše Novska.in. Njega je tijekom hodanja po šumi stršljen ubo u list noge. Kako je jedan ubod u vrat prije mjesec dana prošao bez većih posljedica, Vlado se ovaj put nije previše zabrinjavao. No, svega minutu nakon uboda počeo je osjećati malaksalost i slabost, a onda mu je pozlilo. Odmah je u pomoć mobitelom pozvao prvo sina, a potom i suprugu.

"Oboje su bili na poslu i zbog buke u pogonima nisu čuli moj poziv. Svaka sekunda mi je bila kao vječnost, a osjećao sam se sve lošije. Puzao sam kroz gustiš, pomislio sam, samo da se ne onesvijestim", priča Vlado koji je zadnjim snagama pritisnuo idući broj u mobitelu. Javio se njegov poznanik Mato Blažević koji živi kilometar dalje od Vladine kuće i njemu je Vlado rekao gdje se otprilike nalazi i potom mu se zamutilo pred očima.

Blažević je sjeo u automobil i poveo i Vladinu šogoricu te su putom pozvali i Hitnu pomoć. Vladu su pronašli slijedivši zvuk zvonjave njegovog mobitela dok su ga zvali.

"Bio sam pri svijesti, ali nemoćan si pomoći. Ležao sam na zemlji, svuda oko mene bilo je granje i zato me bilo teško vidjeti. Na sreću brzo su me pronašli", ispričao je Vlado koji je odmah primio injekciju i infuziju. Oporavlja se kod kuće i zahvalan je svima koji su mu spasili život.

Play ponuda
Play ponuda