DOBIO JE PFIZER

JOŠ JEDAN ‘PREKOREDAŠ’: Mimo popisa cijepio se i poznati koprivnički HDZ-ovac; Inače je šef županijskog HGK, a ‘sjedi’ i u Podravci

Među cijepljenima preko reda našao se i koprivnički HDZ-ovac, šef Županijske gospodarske komore, član Nadzornog odbora Podravke i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije, Krunoslav Vitelj

Svega dan nakon što je otkriveno da se preko reda cijepio koprivničko-križevački župan Darko Koren, portal Danica objavio je da se mimo popisa cijepio i poznati koprivnički HDZ-ovac, šef Županijske gospodarske komore, član Nadzornog odbora Podravke i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije, Krunoslav Vitelj. On je, doznaje se, primio Pfizerovo cjepivo prije više od mjesec dana i to tijekom cijepljenja u Domu za starije u Koprivnici.

“Da, cijepio sam se, i to kao predsjednik Upravnog vijeća doma. Svaki tjedan sam u toj ustanovi, naravno da sam bio na popisu za cijepljenje. Osim toga, imam kronične bolesti s kojima se dugo mučim i u rizičnoj sam skupini”, rekao Vitelj te dodao da u tome ne vidi nikakav problem.

JOŠ JEDAN PREKO REDA: Cijepio se i koprivničko-križevački župan; Epidemiologinja: ‘Ja sam ga osobno pozvala’

No, problem vidi ravnateljica Doma, Željka Koluder-Vlahinja. “Članovi upravnog vijeća naše ustanove nisu bili na popisu za cijepljenje. Ako se gospodin Vitelj cijepio, onda je to učinio u vlastitom aranžmanu”, otkrila je.

CIJEPI ME NJEŽNO: Vladajuća kasta lovi Pfizer, Milanović luta, a HDZ u najveću bitku šalje tipa koji je nadzirao muljaže u Hrvatskim šumama

Glavna županijska epidemiologinja i čelnica Zavoda za javno zdravstvo, Draženka Vadla nije htjela komentirati ovaj slučaj. Inače, ona je pozvala župana Korena na cijepljenje te kasnije rekla kako u tome ne vidi problem, osudivši medijsku hajku protiv oni koji su se cijepili preko reda.

Uz to, prošlog je tjedna otkriveno kako se cijepio i Viteljev nadređeni, šef Hrvatske gospodarske komore, Luka Burilović. On se također opravdao zdravstvenim problemima, ali i braniteljskim statusom.

BURILOVIĆ LJUTIT, OPET SU GA PITALI O CIJEPLJENJU PREKO REDA: ‘Ja sam ratni vojni invalid… Imam blagu astmu’

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr