PRERUŠENE BUDALE

JEZIVI KLAUNOVI VIĐENI I U OSIJEKU: Maskirani manijak ganjao dječake sa štapom, reagirala i policija

Nakon dojava iz Hrvatskog zagorja te Slunja i Bjelovara, jezivi klaunovi viđeni su i u Osijeku gdje su proganjali djecu.

Maskirani manijaci prerušeni u tzv. killer-klaunove pojavili su se i u Osijeku. Kako piše Glas Slavonije, u ponedjeljak navečer osoba prerušena u klauna zaskočila je dvojicu dječaka u dobi od 13 i 14 godina u tamošnjem naselju Uske njive te ih pokušala uhvatiti. Dječaci su mu uspjeli pobjeći, ali nisu odmah rekli roditeljima što se dogodilo, pa policija nije bila pozvana.

TEROR KLAUNOVA: Stigli i u Sloveniju, je li Hrvatska sljedeća na redu?

“Imao je bijelo obojeno strašno lice i crvenu kosu”

Roditelji dječaka primjetili su, međutim, da nešto nije u redu.

“Pitala sam sina što se dogodilo, jer mi se učinilo da je sav uznemiren nakon što je došao s treninga. Ispričao mi je da je njega i prijatelja, kada su se vraćali s treninga, napao klaun!? Sin je kazao da su se on i prijatelj vraćali biciklima i vidjeli nešto u sjeni u Kninskoj ulici. Odjednom je pred njih iskočio netko maskiran u klauna, sagnuo se i uzeo nekakvi štap s tla i počeo trčati za njima. Obojica su se preplašili i razdvojili, tako da ih napadač nije uspio stići”, ispričala je majka jednog od dvojice prestrašenih dječaka.

Kaže da joj sin, vidno potresen, te noći dugo nije mogao zaspati.

“Opisao je tu nepoznatu osobu kao nekoga tko je imao bijelo obojeno strašno lice klauna i crvenu kosu. To stvarno nije normalno”, dodala je.

SABLASNO: Jezivi klaunovi pojavili se i u Hrvatskoj!? Snimljeni su u Slunju i Bjelovaru…

Policija bezuspješno lovila klauna u Tenji

Osijekom kruže priče da su slični manijaci prerušeni u klaunove viđeni u još nekim gradskim naseljima te u prigradskom naselju Tenji. Potonju priču potvrdila je i policija.

“U ponedjeljak oko 18.45 sati dobili smo dojavu da je osoba prerušena u klauna plašila djecu u Ulici Vjekoslava Hengla u Tenji. Zvali su nas roditelji djeteta koje se vjerojatno susrelo s maskiranom osobom. Policija je pretražila šire područje na kojem je maskirana osoba navodno viđena, no ona nije pronađena”, kazao je Dario Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Iz osječke policije pozvali su građane da, ako dožive napad osoba maskiranih u klaunove, odmah pozovu policiju.

JEZIVI KLAUNOVI UBOJICE POJAVILI SE U ZAGORJU!? ‘Pobjegao je u šumu…’

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr