A TURISTI BJEŽE

‘JEL’ VAS SRAM? NIJE SE U STANJU NI ISPRIČATI’: Splićanka Kolindi sve sasula u lice, nije se suzdržavala

“Cijeli dan kad je gorjelo nije bilo reakcije, a ona se nije u stanju ni ispračati nego krivi Krstičevića”, oštra je Splićanka koja se susrela s Kolindom.

Predsjednica je doletjela Vladinim zrakoplovom iz Salzburga u Split. Nakon što je povukla, tj. pojasnila neke svoje ranije izjave o požarima, bila je u raketnoj bazi u Žrnovnici, a poslije i do središta mjesta i DVD-a, gdje su je dočekala 43 vatrogasca i zapovjednik Branimir Roguljić te brojni mještani.

POGLEDAJTE TRAGIČAN DOKAZ! Heroji na teren idu u ovim krntijama, dok su političarima njihove limuzine stare: ‘Što učiniti da netko čuje naš vapaj?’

Nitko nije bio baš oduševljen kurtoaznim državničkim posjetom. Žrnovnica je još prekrivena pepelom, vode nema, struje samo iz agregata. Što točno misli o Kolindinom posjetu, nakon što im institucije nisu pomogle kada su životi i imovina bili ugroženi, jasno je za Slobodnu Dalmaciju poručila jedna Splićanka (32).

DEMANTIRANE NESLUŽBENE INFORMACIJE: Uzrok stravičnog požara koji je zaprijetio Splitu ipak nije bio iskrenje dalekovoda

“Kada mi je predsjednica poželjela dobar dan, mogla sam samo izustiti: ‘Jel vas sram?’ Cijeli dan kad je gorjelo nismo imali reakciju državnog vrha i kao mali ljudi smo se organizirali. Prijateljici mi je izgorjela kuća na Privoru, spašavali smo što se da, a onda pomagali i u Strožancu”, rekla je i nastavila u jednom dahu:

“I da se predsjednica barem ispriča zbog propusta. Ona ni to nije u stanju napraviti, već proziva generala Krstičevića. Pa ona je vrhovna zapovjednica, po Ustavu, zar ne?”, kaže ta turistička djelatnica, dodajući kako su gosti iz Podstrane prekinuli svoj odmor zbog požara i otputovali kući. I to na poziv veleposlanstava Finske, Rumunjske i Velike Britanije.

“O tome ne govorimo, ali ćemo prozivati Torcidu kako su huligani, a prvi su došli pomoći”, rekla je žena.

DAN NAKON VATRENE APOKALIPSE: Pogledajte kako izgledaju posljedice ‘dobre organizacije’ u mjestima oko Splita

Povratak na Net.hr