'JEDNA OD NAJGROZNIJIH SNIMKI DOSAD': / Levijatan razotkrio gnjusnog gada koji muči mačiće u Slavoniji

Oko slučaja brutalnog ubijanja nesretne životinje oglasila se i brodsko-posavska policija

2.5.2019.
9:33
screenshot

Mučna snimka ovih se dana proširila društvenim mrežama, a objavio ju je srpski pokret Levijatan, poznat po borbi za prava životinja.

Ovi aktivisti za životinje zgroženi su načinom na koji dvoje mladića maltretiraju malog mačića te ga na kraju ubijaju u Lovčićima, mjestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

"Da se ne zaboravi. Zasigurno jedna od najgroznijih snimki do sada. A.K iz Lovčića.", napisali su između ostalog iz Levijatana te su naglasili kako žele brzu i efikasnu pravdu s što većom osudom.

Žele da svi vide snimku

Naglasili su i kako im je bitno da svi iz okoline ova dva mladića vide snimku, počevši od obitelji pa sve do poznanika, prijatelja.

Upozoravamo, snimka je uznemirujućeg sadržaja.

Oko slučaja brutalnog ubijanja nesretne životinje oglasila se i brodsko-posavska policija.

"U vezi snimke koja se širi društvenim mrežama na kojoj se vide muške osobe i okrutno mučenje i ubijanje male mačke, obavještavamo vas da se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje prošle godine, te su protiv dvije osobe u dobi od 21 i 23 godine podnijeli kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja (čl. 205 Kaznenog zakona) Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, temeljem čega su protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podignute optužnice", piše u priopćenju policije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali