OSUMNJIČEN ZA BLUD

JEDAN OD KLJUČNIH LJUDI ŽIVOG ZIDA OPTUŽEN ZA NAPASTOVANJE STUDENTICE: Oglasio se Sinčić: ‘Poduzet će mjere zbog lažne prijave’

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić kazao je da Vuletić trenutno provodi vrijeme s obitelji i priprema se poduzeti pravne mjere zbog, kako kaže, lažne prijave

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu kazneno je prijavilo Dominika Vuletića, nositelja liste Živog zida u III. izbornoj jedinici i docenta na katedri za pravo Ekonomskog fakulteta u Zagrebu zbog sumnje da je počinio bludne radnje nad jednom studenticom (20), objavio je jučer Jutarnji list. Vuletić je inače docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

“Nakon ispitivanja okrivljenika doneseno je rješenje kojim su okrivljeniku naložene mjere opreza zabrane približavanja žrtvi te zabrane uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom”, priopćeno je iz tužiteljstva bez navođenja identiteta.

NOSITELJ LISTE ŽIVOG ZIDA PRIJAVLJEN ZA BLUD: Docent na Ekonomiji optužen da je napostovao studenticu u svom uredu

‘Želi zaštititi ugled i dostojanstvo’

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, izjavio je za 24sata kako Vuletić trenutno provodi vrijeme s obitelji i priprema se poduzeti pravne mjere.

“Rekao nam je da će poduzeti pravne mjere zbog lažne prijave kako bi zaštitio svoj ugled i dostojanstvo svoje obitelji”, kazao je Sinčić.

Vuletić je priveden nakon što ga je prijavila 20-godišnja studentica jednog drugog fakulteta koja se s njim upoznala prije nekoliko dana tijekom stranačkih aktivnosti. On ju je pozvao 17. lipnja u svoj ured na Ekonomskom fakultetu te ju ondje navodno pritisnuo uza zid i počeo dirati o čemu je ona obavijestila policiju i predočila im njegove navodne poruke “neukusnog” sadržaja.

Povratak na Net.hr