JE LI JUNCKER JAKO PIJAN ILI GA SAMO BOLE LEĐA? / Pogledajte kako je na NATO summitu teturao, pridržavali su ga drugi europski čelnici

Iako se već godinama priča da predsjednik Europske komisije Jean Claude Juncker ima problema s pićem, on tvrdi da nije pijanac već da ima problema s išijasom, koji mu znatno otežava kretanje.

12.7.2018.
23:34
Foto: Twitter @MacaesBruno
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na snimci koja se počela širiti Internetom vidi se kako predsjednik Europske komisije Jean Claude Juncker prije večere u sklopu NATO summita u Bruxellesu tetura i posrće.

Tako su mu pri hodanju, ali i stajanju, pomagali kolege iz drugih zemalja. Pridržavali su ga predsjednik Finske Sauli Niinisto i predsjednik Ukrajine Petro Porošenko. Kako ne bi pao, Junckera je pridržavao i premijer Nizozemske Mark Rutte, no američki predsjednik Donald Trump nije osjetio potrebu pomoći pa je samo prošao, vidi se na snimci.

Jutarnji list piše da se već godinama priča da predsjednik Europske komisije Jean Claude Juncker ima problema s pićem, a neki su ga već prozvali 'Juncker the Drunker', no on tvrdi da nije pijanac već da ima problema s išijasom, koji mu znatno otežava kretanje. Da je riječ o zdravstvenim problemima, potvrdili su i premijer Portugala Antonio Costa te nizozemski premijer Mark Rutte. Costa je rekao da mu se Juncker požalio da ga jako bole leđa, dok Rutte također kaže da predsjednik Europske komisije već neko vrijeme ima problema s leđima, no ne radi se o nečem ozbiljnom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali