IZVRIJEĐAO MOSTOVU VIJEĆNICU

‘J*BE SE MENI ŠTO TI RADIŠ, AKO JE KRAO, KRAO JE ZA SEBE’: Vulgarni ispad Stipe Gabrića Jambe na sjednici Gradskog vijeća

Katarina Ujdur iz Mosta danas je na svom Facebook profilu objavila isječak snimke sa sjednice metkovskog Gradskog vijeća na kojoj se vidi kako Stipe Gabrić Jambo bijesni zbog njezinog komentara o presudi bivšeg ravnatelja vrtića koji je novac vrtića dizao iz bankomata za osobne potrebe, a kojeg je na tu poziciju imenovao upravo Jambo.

Bivšu gradonačelnicu Metkovića i MOST-ovu zastupnicu u Gradskom Vijeću, Katarinu Ujdur, na sjednici Gradskog vijeća u Metkoviću verbalno je napao Stipe Gabrić Jambo. Ujdur je govorila o presudi protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe, na što je Jambo pobijesnio. Nakon što je ona ustvrdila da je upravo Jambo postavio dotičnog ravnatelja, on se dignuo na noge i počeo vikati kako se njemu “j*be što ona radi i što radi ravnatelj”. “Šta ćeš ti mene prozivat, ako je krao, krao je za sebe”, nastavio je Jambo.

“Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog riječnika”, napisala je na Facebooku Ujdur.

Jambo je u Gradskom vijeću, inače dio vladajuće većine koju predvodi HDZ.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr