ŽELITE MINISTARSKU LIMUZINU? / Državna vozila na dražbi - objavljene cijene i automobili u ponudi - početna cijena je 200 kn

Uoči javne dražbe koja će biti održana u subotu, u četvrtak i petak zainteresirani će moći pogledati vozila koja će biti izložena u skladištu TRCZ automobila u Sesvetama

4.6.2019.
12:01
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U subotu, 8. lipnja, u prostoru Narodnog sveučilišta u Sesvetama, na Trgu Dragutina Domjanića, s početkom u 9 sati bit će održana javna dražba na kojoj će biti ponuđeno 240 vozila raznih marki i modela u vlasništvu ministarstava, javnih tvrtki i državnih agencija. Organizator dražbe je tvrtka TRCZ automobili.

Zainteresirani će prethodno, 6. i 7. lipnja od 10 do 14 sati, moći pogledati sva vozila koja će biti ponuđena na javnoj dražbi. Vozila će biti izložena u skladištu TRCZ automobila u Ulici Ljudevita Posavskoga 43 u Sesvetama.

Minimalni polog je 200 kuna

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine/pologa u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo a vozilo se uopće ne licitira, smatra se da je odustala od kupnje i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine, objavio je TRCZ na svojim stranicama.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200 kuna. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku tri dana uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine. Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodaja vozila se obavlja po načelu "viđeno-kupljeno" što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Cijene i vozila koja će biti ponuđena na dražbi objavljene su OVDJE.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali