BITKA NA NERETVI

JAMBO OPET O PETROVU: Otkako je na vlasti u Metkoviću, slušamo samo laži

“Dvije i pol godine, otkako je Božo Petrov preuzeo vlast u Metkoviću, slušamo laži, laži i sto puta laži”, kazao je Stipe Gabrić Jambo u intervjuu današnjem Večernjem listu, nastavljajući tako verbalne napade na čelnika Mosta zbog kojih ga je jučer šef HSS-a Branko Hrg suspendirao iz stranke.

Gabrić i dalje ustrajava na tvrdnjama da su Petrov i njegov projekt Most nezavisnih lista obična obmana i laž te ‘rezervni igrači HDZ-a’ iza čijeg izbornog uspjeha stoji Katolička crkva.

Prijavio Most i Petrova USKOK-u

Bivši gradonačelnik Metkovića, koji je na tom položaju bio lak desetljeće i pol, otkrio je kako je sadašnjeg gradonačelnika Petrova i Most prijavio USKOK-u zbog sumnje da su sudjelovali u nekoliko djela zloporabe položaja na štetu Grada Metkovića.

Jučer mu je, nakon njegovih optužbi, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja odgovorio da to čini jer je u strahu zbog optužnica koje je protiv njega podnio USKOK, ali i onoga što će slijediti u državi kada Most dođe na vlast.

GLASNOGOVORNIK MOSTA: Imamo indicije da je Petrov cijelo vrijeme bio praćen

Petrov i Grmoja su lažljivci

“Prvo, nije bila istina da sam mu (Petrovu) ostavio dug od 18 milijuna kuna. Nalaz državne revizije koju je naručio Božo Petrov, psihijatar, i Nikola Grmoja, vječni volonter, pokazao je kako je izvršenje proračuna za 2013. bilo minus 7,051.000 kuna. Neka pokažu nalaz pa će građani Metkovića, doline Neretve i cijele Hrvatske vidjeti da su oni lažljivci. On nije napravio nikakvo čudo i vratio dug, on ga je umanjio za milijun i pol kuna”, kazao je Jambo u razgovoru za Večernji list.

ZAMJENICA VOLONTERKA: Evo tko će preuzeti Metković ako Petrov ode u Vladu

 

Povratak na Net.hr