Jaka kiša i prometne nesreće usporavaju promet na cestama

Zbog prometnih nesreća na autocesti A6 Rijeka-Zagreb vozi se jednim trakom usporeno između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora, u tunelu Čardak, u smjeru Zagreba te između čvorova Oštrovica i Kikovica, u smjeru Rijeke, izvijestio je Hrvatski autoklub u 9,20 sati, a šibenska policija javlja da se zbog prometne nesreće otežano vozi na Jadranskoj magistrali (D8) kod skretanja za Jadriju.

Iz PU primorsko goranske zasad nemaju informacija da se radi o nekim težim prometnim nesrećama.

Zbog mjestimično jake kiše i vode na kolniku, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Karlovca te na državnoj cesti D1 u mjestu Ilovac vozi se usporeno.

U prometnoj ozlijeđen motorist

U sudaru motocikla i osobnog vozila kod skretanja za Jadriju pored Šibenika, oko ozlijeđen je motorist, izvijestila je šibenska policija.

Pojačan promet između Zagreba i karlovca u oba smjera

Promet je pojačan na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u oba smjera, Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici te Jadranskoj magistrali (D8) na prilazima turističkim središtima. Na naplati Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja.

Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima. U oba smjera na prijelzima Bajakovo i Karasovići, na ulazu u Hrvatsku na Kleku, a na izlazu na prijelzima Kaštel, Rupa, Stara Gradiška i Vinjani Donji, izvijestio je Hrvatski autoklub .

Povratak na Net.hr