'KARAMARKA ČUVA BOG!': / Vlahov smijenjen zbog gostovanja astrologinje u Dnevniku HRT-a, dobio opomenu pred otkaz!

16.6.2016.
13:48
PIXSELL, Robert Anic

'Obavješćujemo Vas kako je kolega Petar Vlahov temeljem odluke mjerodavnih urednika na Hrvatskoj radioteleviziji smijenjen s mjesta urednika trećega Dnevnika. Daljnje podatke o radnopravnim odnosima, kao i dosad, ne možemo iznositi niti ih komentirati', stoji u HRT-ovu odgovoru Hini.

U njemu se naglašava da je Hrvatska radiotelevizija javni medijski servis svih građana Hrvatske te da 'njezino vodstvo poduzima sve kako bi korisnicima bio omogućen najkvalitetniji programski sadržaj koji je u skladu s javnom ulogom i programskom misijom i obvezama HRT-a.

Sudbina Vlade, Karamarka, Petrova

Vlahov je u Dnevniku 3, između ostaloga, u razgovoru s astrologinjom sinoć zatražio njezinu ocjenu hoće li Vlada 'pasti' u četvrtak na što je ona odgovorila da se po njezinoj procjeni "to neće dogoditi".

Pitao ju je i kakvu sudbinu predviđa Tomislavu Karamarku za kojeg je astrologinja rekla da "nije 'politički mrtav ni u silaznoj putanji' te da "Bog, odnosno svemir, čuva od onog što nije sada dobro za njega".

Astrologinja Subašić je za predsjednika Mosta Božu Petrova rekla je da je u ulozi "grupnog psihoterapeuta te da mu nedostaje hrabrosti i jasnoće u izražavanju", dok je premijer Tihomir Orešković, prema njezinoj ocjeni, "vrlo odgovoran i hrabar, uzima odgovornost na sebe, svjestan da mora ostati čvrst".

Vlahov bez komentara

Prema astrologinjinoj ocjeni, izrečenoj u večernjem Dnevniku javne nacionalne televizije, predsjednik SDP-a Zoran Milanović u "defanzivnoj je fazi", te shodno planetima - "djeluje uplašeno, povučeno i ne zna kakav bi stav zauzeo".

Smijenjeni urednik HRT-ova Dnevnika Petar Vlahov nije bio dostupan za komentar.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali