VIŠE MU SE NE MOŽE RUGATI

IZNENAĐUJUĆA JANDROKOVIĆEVA DOMINACIJA: Preferencijalnim glasovima pokazao Raspudiću tko je zapravo pravi šef

U drugoj izbornoj jedinici odmjerili su snage Nino Raspudić, Gordan Jandroković, Miroslav Škoro, Rajko Ostojić i Milan Bandić

Kada je objavio da ulazi u politiku u emisiji Nedjeljom u 2 kao nezavisni zastupnik na listi Mosta, talijanist i kolumnist Nino Raspudić odmah je izabrao svog primarnog suparnika. “Lovim Jandrokovića“, izjavio je tada, nakon čega je uslijedilo njegovo žestoko prepucavanje preko medija s predsjednikom Hrvatskog sabora.

Raspudić je spočitnuo Gordanu Jandrokoviću da je na parlamentarnim izborima 2016. dobio tek 808 preferencijalnih glasova, no nije bilo potrebno dugo čekati na odgovor.

“Podatak da sam dobio 808 preferencijalnih glasova na izborima 2016. je točan, ali godinu ranije sam dobio 8100 glasova kada sam u VI. izbornoj jedinici bio na trećoj poziciji. Kada sam se borio za preferencijalne glasove ja sam ih i osvajao. Godine 2016. sam bio glavni tajnik i voditelj kampanje i nisam uopće sudjelovao u kampanji, tako da taj rezultat i nije mogao biti puno veći jer sam se bavio drugim stvarima. Ovog puta idem po preferencijalne glasove i osvojit ću ih puno”, uvjereno je uzvratio Jandroković u RTL Direktu.

‘PLENKOVIĆ ĆE UĆI U POVIJEST KAO JEDAN OD NAJJAČIH ČELNIKA HDZ-A’: Stručnjak velike zasluge pripisuje – Jandrokoviću

Jandroković dobio daleko više glasova

Nakon obrađenih 99,51% biračkih mjesta, možemo slobodno reći da nije pogriješio. U drugoj jedinici, gdje su odmjeravali snage s Miroslavom Škorom, Rajkom Ostojićem i Milanom Bandićem, Nino Raspudić je prikupio 8041, a Gordan Jandroković čak 17.364 preferencijalna glasa.

Škoro je dobio 13.225 glasova, a Bandić tek 1789. Puno više dobio je SDP-ov Rajko Ostojić, 10.322.

JANDROKOVIĆEVA PLJUSKA BERNARDIĆU: ‘Sinoć mi ga je bilo malo neugodno i gledati’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr