JAVNI OBRAČUN

IZGUBLJENI U VREMENU: Bujanec i Božidar Alić napali Renea Bitorajca zbog ‘grijeha’ iz 1945. godine

Glumac Rene Bitorajac podigao je dosta prašine svojom ironičnom pjesmom ‘Mi Hrvati’ koju je snimio za radio Gold FM našavši se na udaru uvreda i prijetnji na društvenim mrežama.

No, ne tako neočekivano, napao ga je i Velimir Bujanec koji je u svojoj emisiji ‘Bujica’ za popularnog glumca rekao da “mrzi Hrvatsku i sve hrvatsko”.

‘ČETNIK, ORJUNAŠ, IZROD…’ Renea Bitorajca primitivno napali zbog pjesme ‘Mi Hrvati’

Daljni rođak admirala Mamule?

Obračunavajući se s njim, Bujanec je Bitorajcu spočitao grijehe, ni manje ni više, nego iz 1945. godine! Čak 27 godina prije nego što se ovaj rodio.

Kazao je, tako, Bujanec da Bitorajac živi u stanu naslijeđenom od djeda i bake koji su bili partizani. Štoviše, Bujanec tvrdi da su oni bili rođaci admirala Branka Mamule, svojedobno glavnog zapovjednika Jugoslavenske narodne armije. Rekao je još Bujanec da je vlasnik stana kojeg je Bitorajac naslijedio, ubijen u Beogradu poslije Drugog svjetskog rata.

Sve to su, po Bujancu, dokazi zašto je Bitorajac snimio pjesmu u kojoj se narugao mentalitetu i nekim običajima Hrvata vrijeđajući, kako kaže autor ‘Bujice’ i Crkvu i branitelje i predsjednicu i ministra kulture “pa čak i naš turizam”.

‘MALO ĆELAVO KOMUNISTIČKO ĐUBRE!’: I kvartovski štemer ‘zaprijetio’ Reneu zbog pjesme ‘Mi, Hrvati’

Zaključili da je Bitorajac ‘željan osvete’

Uz Bujanca je u emisiji bio i Bitorajčev kolega glumac Božidar Alić, još jedna maskota hrvatske desnice.

“Postoje oni koji su osvojili, ukrali, oteli sve što je god bilo moguće od Hrvata”, rekao je Alić aludirajući na Bitorajca.

Voditelj i njegov gost zaključili su kako je glumac pjesmu snimio ‘iz osvete’ jer je Ministarstvo kulture odbilo jedan njegov projekt.

 

Povratak na Net.hr