KOME JE PAO ŠEĆER?

IZ VLADE ODGOVORILI MILANOVIĆU: ‘Prvo neka se ispriča onima koje je uvrijedio, a onda neka se stabilizira’

 S 50. manifestacije “Branje grožđa” u Pregradi Predsjednik je poslao poruku premijer te rekao kako se želi s njim sastati da bi razgovarali o problemima u sustavu

Predsjednik Zoran Milanović još se jednom danas osvrnuo na aferu Janaf i svoj posjet notornom klubu uhićenog Dragana Kovačevića u Slovenskoj ulici 9.  Osim što je u svom izjavio kako se tamo našao s prijateljem “jer je bilo puno hrane koja se trebala baciti, a tamo je bilo zgodno”, a za Plenkovićeve ministre rekao da su “tamo išli kao magarci”, oštro je prozvao premijera.

MILANOVIĆ SE OPET RASPIŠTOLJIO: ‘Bilo je puno hrane koju je trebalo baciti, tamo smo se našli. A Plenkovićevi ministri kao zadnji magarci…’

“Premijeru još jedan pozdrav, vidim da se igra riječima, priča o bjesnoći. Na onom haklu na Jarunu mu je pao šećer, pa nek’ mu netko da kocku šećera”, poručio je.

S 50. manifestacije “Branje grožđa” u Pregradi poslao je poruku premijer te rekao kako se želi s njim sastati da bi razgovarali o problemima u sustavu. Smatra da istražna tijela zlouporabljuju poziciju sile i da politika, prije svega predsjednik Vlade, treba zaštititi ustavni poredak.

Iz Vlade za Dnevnik Nove TV poručuju kako kazneni postupci koji su u tijeku kao i neovisan rad DORH-a, policije i Uskoka nisu teme za razgovor. A od predsjednika očekuju da se prvo ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira, a tek onda dogovor o sastanku.

Povratak na Net.hr