DETALJ IZ PRIVATNOG ŽIVOTA

NAJVEĆA TAJNA ZASTUPNIKA IVANA PERNARA: ‘Rano sam postao otac, sa 20 godina. Upoznao sam Njemicu na moru’

Ivan Pernar ovih dana zaokuplja medijski prostor svojim istupima u Hrvatskom saboru. Proširio se tu i neki video u kojem ga se uzdiže na pijedestal pa je sve to rezultiralo dubljim pretresanjem Pernarovog privatnog života.

Nije neka tajna, ali istina je da malo tko zna da je Pernar- otac. Ima 11-godišnjeg dječaka Matasa kojeg je dobio s Njemicom Friederike koju je upoznao na moru.

‘Ma, to je filmska priča!’, prokomentirao je ovaj detalj iz svog života Ivan Pernar za 24 sata.

SHOW IVANA PERNARA PRED TV-KAMERAMA: ‘Upadate u riječ saborskom zastupniku!’

‘Rano sam postao otac, s 20 godina. Upoznao sam curu, Njemicu, na moru. Danas nismo više skupa, ali uživam u sinu Matasu koji danas ima šest godina’, rekao je svojedobno Ivan Pernar, u siječnju 2012. godine, u intervjuu za časopis ‘Svijet’.

Kratak, ali buran saborski staž

Ivan Pernar uvjerljivo je najglasniji i najraspričaniji zastupnik ovog saborskog saziva. Osim što se uglavnom bavi prozivanjem ljevice i desnice, često se okomi i na predsjednika Sabora Božu Petrova koju mu je jednom prilikom i oduzeo riječ, no, kako je bilo za pretpostaviti, Pernara to nije spriječilo ni u čemu.

‘TO MI JE NAJVEĆI GUŠT’: Pernar otkrio kako u Saboru zlorabi poslovnik da bi udarao po HDZ-u

A prije nekoliko dana progovorio je i o bizarnoj suradnji sa SDP-ovcem Marasom i načinom na koji zloupotrebljavaju poslovnik točno vodeći računa o tome kada HDZ ne može replicirati na njihove riječi. ‘Najveći mi je gušt kad Maras govori protiv HDZ-a, a ja mu onda repliciram da je HDZ katastrofa, Maras se onda složi, a poslovnik ne dopušta HDZ-u da replicira. Tako nekad zloupotrebljavamo poslovnik’, rekao je Pernar.

No, sjetimo se njegovih početaka

Ivan Pernar u javnost je počeo istupati 2011. godine, nakon tzv. Facebook prosvjeda. Iako scene njegova uhićenja nisu rijetkost, budući da često sudjeluje na deložacijama, njegova prva uhićenja bila su nešto drukčija.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr