POVRATAK U KLUPE

ISTARSKI OSNOVNOŠKOLCI I MATURANTI OD PONEDJELJKA OPET U ŠKOLAMA: Ako situacija bude povoljna, uskoro će se im se pridružiti i srednjoškolci

Svi srednjoškolci trebali bi se vratiti u škole 22. veljače ako epidemiološka situacija bude povoljna, što će se vidjeti u tjednu prije planiranog početka nastave

Istarski Stožer civilne zaštite donio je u srijedu poslijepodne odluku po kojoj se u ponedjeljak, 15. veljače u školske klupe vraćaju svi osnovnoškolci.

Na temelju procjene epidemiološke situacije na području Istarske županije te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola  i njihovih osnivača – te županije i gradova Pule, Rovinja, Poreča, Umaga, Labina i Pazina, istarski Stožer civilne zaštite donio je odluku da se u ponedjeljak svi osnovnoškolci i maturanti vraćaju u školske klupe.

Do sada je u Istarskoj županiji nastava bila organizirana drukčije nego u ostalim županijama jer su u školu išli samo učenici nižih razreda osnovne škole i maturanti, a učenici viših razreda osnovne škole i učenici od prvog do trećeg razreda srednje škole nastavu su pratili online.

Kako navode iz istarskog Stožera civilne zaštite, svi srednjoškolci trebali bi se vratiti u škole 22. veljače ako epidemiološka situacija bude povoljna, što će se vidjeti u tjednu prije planiranog početka nastave.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr