Play ponuda

'Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio!'

shimmer fallback

'Neka me bojkotira tko god hoće i koliko god hoće. Sve je ovo proizašlo iz nečeg sasvim drugog, a mi smo izloženi reketu već danima.

4.10.2011.
16:59
Play ponuda

Na upit misli li stvarno o pankerima i rokerima ono što je napisao u spornom mailu, odgovara kako mu nije bila namjera nikoga uvrijediti.

"Ma slušajte, mi radimo legalno i legitimno, a ta mlada dama iz Udruge G.A.S. je za uslugu pitala u krivo vrijeme. Neka se ona raspita koliko smo novca podijelili kojekakvim udrugama. Svi samo zovu i traže, a mi bismo trebali dijeliti", rekao je prilično uznemireni Starčević u razgovoru za Danas.hr.

'Ako treba nešto donirati, sve se može dogovoriti'

No, daljnji je razgovor ipak protekao u nešto blažem tonu, pa se Starčević na koncu ispričao u slučaju da je svojim izjavama nekoga uvrijedio.

"Ako sam pogriješio, ja se ispričavam. Ako treba nešto donirati, sve se može dogovoriti. Trebamo se čuti i organizirati", rekao je sada već nešto skrušeniji Starčević, te dodao kako se sve to oko reketarenja ustvari odnosi na neke sasvim druge ljude.

Ako treba nešto donirati, sve se može dogovoriti. Trebamo se čuti i organizirati.No, na zahtjev da precizira o kome točno priča, šturo odgovara kako "sve to ima svoju povijest, a sve je proizašlo iz nečeg trećeg".

Podsjetimo, Karlo Starčević je u mailu, koji je trebao biti odgovor na molbu udruge G.A.S. (Gorička alternativna scena) da im bude sponzor na festivalu alternativne glazbe koji organiziraju, napisao: "Moje pitanje je tko je počeo s pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje", stoji u njegovom mailu.

Vezani članci:

arti-201110040225006 arti-201110040655006

Play ponuda
Play ponuda